Paragnostkris

Welk probleem : 0032 (0)468322001


Gastenboek voor iedere positieve persoon

Louis Van echelpoel
28-02-18 07:24:14
Geachte Heer Paragnostkris
Ik dank jou om na mijn hart vechten van mijn gezondheid deze mee te helpen stabiliseren, ik dank dat je het hebt helpen oplossen voor grote gedeeltes ben ik nu veel beter en terug een leven.
Dank u voor mij beter te maken

Louis
Opmerking:
Beste Heer van Echelpoel
Het is mij een waar genoegen u te hebben geholpen

Kris
Mr adouras paterson
22-02-18 12:57:32
Best Mr Kris
You have do for me one work in Thailand , Im so happy that my lie changes again...I know you give me 75% and i take it and now the love in my life come back and my business return again good . The period was only 45 days longer then what you say but you did it. Im verry happy to meet you in Thailand, you have done what you try to do...1000 Time you are a great man

Andouras
Opmerking:
Dear Mr Andouras

Like always i do my best in the world...But i thank you for your kind words
Mariffa Moudani
14-06-17 20:25:45
Mr Kris enkele weken geleden ben ik bij jou geweest om een behandeling te laten doen om mijn man een beetje te doen veranderen in zijn aggressive reacties naar mij. Nadat jij deze behandeling in Thailand hebt uitgevoerd was het na enkele weken een mooi succes bedankt, voor jou mooie en heerlijke werk

Marrifa
Fabienne Fraipont
10-01-17 21:38:04
Hallo Kris,
Enkele jaren geleden ben ik bij jou thuis geweest te Geel voor een consult. Je hebt mij verteld dat ik iemand goed ging leren kennen en jahoor het is al bijna 4 jaar dat we een koppel zijn met Roger De Joncker uit Oostende. Ik ben een HSP persoon en zou heel graag zelf in contact komen met mijn geliefde overledenen?

Vele warme groetjes vanwege Fabienne en Roger.
Jasmine petrovic
17-11-16 18:35:24
Mijnheer kris,Ik wil zeggen als Poolse vrouw die in Antwerpen woont een -bericht van dank.
Jij hebt mij na 12 jaar van sukkelen terug aan een goede relatie gekregen met jou bewerking.
Ik kan je aanraden aan iedereen die dat op zoek is naar een langdurige relatie, moet je deze man contacteren, alvast bij mij heeft het geholpen.
Jasmine
Brigiet Boussemare
18-10-16 01:37:17
Beste Kris wij willen jullie bedanken de hulp die we krijgen nu zijn we 12 dagen verder en voelen een inorm verschil in de eerste plaats meer Rust geen op gejacht heid ik gat ook een groot probleem
Met me zelf een normaal mens gaat 1 a 2 maal perdag naar het groot wc maar ik 8 a 9 maal per dag op een dag stond ik op zeg mijn echt genoot moet jij niet naar de wc kzeg neen oei zegt hij tegen dat het avond was gat ik 3 a 4 maal geweest zegt mijn echt genoot presies niet veel naar de wc geweest na een dag of 5 later ston ik op
Ik ging zo als gewoonlijk naar de wc we moesten naar een anders gat ik onder goed bij andere kleren voor in geval een ongelijkje ik kwam thuis ik stond voor de spiegel te kijken ik kon mijn ogen niet geloven 1 tot 2 maal naar de groot wc geweest sinds dan ga ik weer normaal
Anders moest ik altijd naar de dokter in het ziekhuis en er helpte niets nu neem ik geen medecatie meer zelfs rug pijn nek pijn nog geen enkele pilletjes moeten nemen tegen de pijn op niets geen comentaar meer dit allemaal dank zij Kris en zijn Tiem uit Thailand bedankt aan iedereen groetjes Brigiet en Filiep
Opmerking:
beste brigiet en Filiep het mooie is de beslissing die jullie genomen hebben, ik ben fier op jullie

kris
Wahida Fatehmohamed
19-09-16 10:37:44
Beste Kris,

Ik heb u referentie gelezen en wil je graag komen bezoeken doordat ik zoveel problemen heb en niet meer weet wat ik nog kan doen en wil graag je hulp hier bij gebruiken

Ik wil graag in contact met je komen.

Ik woon in Almere

Mvg Wahida
Opmerking:
ik mail je terug
jozef peeters
19-08-16 06:18:09
Hallo Kris Nilson (Paragnost Kris) Ik heb een probleem met mijn gezin, mijn vrouw is elke dag zeer agresief naar me en toch is er niets veranderd als de levens situatie voorheen. Jij hebt mij geholpen met mijn zaak terug op gang te krijgen , kan je met deze situatie ook helpen .
Ik dank U

Jozef
Opmerking:
Jozef ik help je zeer graag
carla briefwetters
13-08-16 09:05:32
Beste Kris bedankt om mijn te helpen met de verwijdering van de zwarte magie.
Ik heb terug een goed en gelukkig leven dank zij u.

Carla
Opmerking:
Graag gedaan carla veel succes verder
Maddy Avonds
10-11-15 19:00:47
Beste Kris,

Ik heb het bij u thuis al gezegd, ik ben blij je nog te hebben leren kennen! je bent recht toe recht aan, ik heb geen enkele uitleg moeten geven alles kwam vanzelf! u bent er één uit de duizend!
een heel goede reis! en tot weer ziens....Bedankt.
EN hello geweldige spirituele dag ;-)

Maddy
Opmerking:
Dank U maddy we doen ons best en Staan voor alle mensen klaar
EDR
30-10-15 09:35:21
Via Groupon kennis gemaakt met Kris. Hij had mij vanaf de eerste minuut mee. Het is ongelooflijk wat deze mens kan en doet. Hij stelde een aura-healing voor maar drong zich niet op. Uiteindelijk beslist dit bij Kris te laten doen. Nu, 1 maand later voel ik een enorm verschil. Van bijna geen energie naar heel de dag energie, van bijna geen toekomstbeeld naar terug plannen maken en ook actief starten ervan en nog zoveel meer. Heel het gezin voelt de positieve energie.
Kris, ik ben blij dat ik u nog net op tijd ontmoet heb, ik ben u zeer dankbaar en ik wens u veel goede dingen in Thailand toe! Jij bent een goed mens!
Opmerking:
Graag gedaan het is mijn plicht als spiritueel u eerlijk en oprecht op het juiste pad te zetten. En terug een nieuw leven te voorzien.U bent een zeer waardige en spiritueel persoon.
jeoffrey Maartens
26-10-15 20:20:53
Mijnheer Kris, ik vond het geweldig mooi het bezoek bij u te hebben,U heeft een uitstraling en een kracht dat me heeft overtuigd met mijn probleem bij de juiste persoon te zitten.ik vind het spijtig dat uw toekomstig in Thailand zal doorbrengen, maar ben er zeker van dat je daar ook veel mensen zal kunnen helpen.Met dank Jeoffrey voor wat je gedaan hebt .
Opmerking:
Ik ben zeer blij u te hebben kunnen helpen
Kris
Mohameth Abouchama
04-10-15 07:16:56
Paragnostkris ik heb enkele maanden geleden een behandeling bij u laten doen om zwarte magie laten weg te halen bij mijn vrouw, ze had haarzelf niet meer onder controle , ik was haar helemaal aan het kwijt raken. Een Imaam had zelf al geprobeerd verscheidene keren, ik had steeds de indruk dat dit niet 100% het juiste was. Terwijl mijn geloof voor de koran wel op de eerste plaats staat. Na het verhaal te horen van een vriendin van me ben ik bij jou terecht gekomen en ben zeer blij dat ik jou gevonden heb. Mijn echtgenote en drie kinderen danken je van harte voor je behandeling en het was echt wel zijn geld waard.
Mohameth A.
Opmerking:
Bedankt voor je bericht en veel succes verder met je echtgenote en de drie op kinderen.
Carine Van de Vijver
03-10-15 00:36:45
Kriske, je hebt heel veel goede dingen gedaan. Ik wou dat Gorden er nog was. Ik wens je uit het diepste van mijn hart dat het je goed gaat. Jy bent de enige die ooit iets wezenlijk veranderd heeft. Den bompa is enkele maanden overleden, en met de bonneke gaat het ook niet goed.Maar voor mijn zoon was jy de top. Je bent een goed mens. Ik mis je, want jy hebt mijn zoon terug op weg gezet. Take care.
Opmerking:
Carina hartelijk dank, ik weet dat er zware periodes zijn geweest en ben jullie nooit vergeten, je hebt een pracht van een zoon... een lieve man . Ik weet dat het verlaten van één ouder (Ouders) steeds geen prettig punt is, en hoeveel je steeds aan je veder hebt gehangen.en de steun die je van hem kreeg.Daarom blijf dit volhouden voor je moeder ze heeft je meer dan nodig. En je bent zelf een zeer warme en hartelijk vrouw.Ik wens je samen met je zoon zeer veel succes en warme en veel liefde van uit mijn hart. Ik ga wel verhuizen , woon nu terug voorlopig even in Sint-Niklaas. Maar eind van het jaar trek ik definitief naar Thailand en zal ik daar gaan wonen en mijn nieuw leven opbouwen.maar ben dan nog steeds te bereiken via mail en Skype.Gordon missen we allemaal en ik weet dat ik een goede vervanger heb gevonden. Maar net zoals een eerste film dat is meestal het beste om naar te kijken.
marie Gevaerts
16-09-15 12:53:18
Mijnheer Kris hartelijk dank voor jou hulp
Opmerking:
Beste Marie Gevaerts U was ook een zeer vriendelijke dame
Lieve Van Acker
16-09-15 10:29:21
Beste Kris vorige week heeft u mijn aura genezen , ik voel al een lichte verbetering en dank u hiervoor.
Opmerking:
Geef het toch nog 6 weken voor het volledig op zijn punt staat
Tonen: 5  10   20