Paragnostkris

Welk probleem : 0032 (0)468322001

Toekomstvoorspellingen worden gedaan op veel verschillende manieren, enkel zijn er veel die voorspellen en je de vragen op voorhand vragen, dat is geen voorstelling zie altijd dat de persoon, of voorspeller eerst een paar dingen zegt waar jij je aan kan toetsen of het daadwerkelijk ook wel klopt.Iedereen tracht veel te zeggen , maar soms is het niet nodig om veel te zeggen enkel de informatie waar jij behoefte aan. Vele mensen willen niet weten wanneer ze gaan sterven, en is dat ook nodig misschien wel niet.

Toekomstvoorspelling is op allerhande manieren te voorspellen, met Kaarten en pendel, en handlijnkunde , en helder voelend en helderziende. Vele van deze dingen zal ik steeds in een gesprek combineren zodat je een beter overzicht krijgt en een betere indruk.

Deze maand doet Paragnost kris een zware promotie, dit slechts voor 24,99 euro ofwel via Groupon ofwel via een rechtstreekse betaling bij hem thuis. Enkel zeggen dat het de groupon actie is. Dan heb je recht op 30 minuten alles over je te horen en te zien.

Kris zit ook veel in Thailand en daar kan hij vele mensen verder helpen en zorgen dat ze ook spiritueel geholpen worden zodat alles toch terug op zijn voeten komt.

U mag me steeds mailen op paragnostkris@gmail.com.


 

29735

  

Openingstijden

Openingstijden

U kan me ten alle tijden bereiken via mijn email en ik neem dan met u terug contact op: paragnostkris@gmail.com
of bel mij op 0032468322001